klsjdajsdhaksjdhasj

Onntrack Inbouw GPS tracker

Geen gebruikskosten!

De Onntrack Inbouw is een ware revolutie op het gebied van tracking. Dit is de eerste GPS tracker ter wereld waar geen gebruikskosten aan zitten. U heeft alleen éénmalig de aanschafkosten. Er zijn dus geen verdere gebruikskosten. Er is dus geen beltegoed kaartje nodig, u zit niet aan een abonnement verbonden, en er zijn geen platformkosten.

De Onntrack Inbouw is voorzien van een back-up batterij. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de tracker zijn werk blijft doen als de stroom onderbroken wordt. Daarnaast heeft de Onntrack Inbouw GPS tracker een supersterke spatwaterdichte behuizing en een gezekerde aansluitset voor op de boordspanning van uw voertuig. U krijgt bij aankoop 5 jaar garantie. Bovendien bezit deze tracker een stabiele chipset die zorgt voor ongekende nauwkeurigheid. Ook heeft deze tracker verschillende alarmfuncties. U weet dus direct wanneer de tracker in beweging komt, of bijvoorbeeld wanneer de voeding onderbroken wordt.

klsjdajsdhaksjdhasj

Tevens beschikt de Onntrack Inbouw GPS tracker lbs tracking. Hierdoor is het mogelijk dat wanneer het gps signaal zou wegvallen of geblokkeerd wordt, de tracker zijn positie bepaald door middel van telefoonmasten. Dit zorgt dat de Inbouw GPS tracker altijd in staat blijft nauwkeurig de locatie kan vaststellen.

De Inbouw GPS tracker kan worden gekoppeld aan een Nederlandstalige smartphone app en online platform zodat u real-time kunt tracken. Bovendien is het mogelijk gereden routes met bijbehorende tijden terug te zien in de historie. De Onntrack Inbouw is door heel europa inzetbaar zonder kosten. Omdat deze tracker zowel via het ‘oude vertrouwde’ 2G netwerk communiceert, maar ook via 4G Lte, bent u ervan verzekerd dat deze tracker nagenoeg altijd dekking heeft.

De Inbouw GPS tracker is ideaal voor het tracken van bijvoorbeeld een motor, aanhangwagen, trailer, container, oplegger, bouwmachine, maar uiteraard ook gewoon een auto.

De Onntrack Inbouw GPS tracker heeft de volgende afmetingen:

 • 94 x 50,4 x 15 mm

OFFERTE AANVRAGEN

  Waarom kiezen voor de Onntrack Inbouw GPS tracker

  Nogmaals voor u op een rijtje

  • HISTORIE TERUGZIEN

   U kunt de gereden routes met bijbehorende tijden terugkijken.

  • NAUWKEURIGE TRACKING

   De Onntrack Inbouw maakt gebruik van zowel GPS, Wifi en Lbs tracking voor de meest precieze tracking.

  • BACK-UP BATTERIJ

   De Onntrack Inbouw is voorzien van een back-up batterij die meegaat tot 2 dagen!

  • EUROPESE DEKKING

   De Onntrack inbouw werkt door heel de EU zonder kosten. Ideaal!

  • GEEN GEBRUIKSKOSTEN

   De Onntrack Inbouw is de eerste GPS tracker ter wereld zonder extra kosten.

  • SPATWATERDICHT + 3 JAAR GARANTIE

   De tracker is voorzien van een IP65 spatwaterdichte behuizing en daarnaast 3 jaar garantie.

  • INGEBOUWDE ALARMFUNCTIES

   Ontvang een melding wanneer de tracker in beweging komt, of buiten de vooraf ingestelde zone treed.

  klsjdajsdhaksjdhasj

  Bestel de Onntrack 400 Inbouw GPS tracker direct!

  BESTELLEN