klsjdajsdhaksjdhasj

Onntrack OBD+ GPS tracker

Geen gebruikskosten!

Een revolutie op tracking gebied, zo is de Onntrack OBD+ GPS tracker het best te omschrijven. De Onntrack is de eerste GPS tracker ter wereld zonder extra kosten. Daarnaast is deze super eenvoudig te plaatsen in de obd stekker van uw voertuig. Hierdoor bent u in een handomdraai klaar met de installatie van deze GPS tracker.

De Onntrack OBD+ is  vanwege zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid door een stabiele chipset de beste tracker op de markt. Zo heeft deze tracker naast GPS ook de mogelijkheid tot wifi, lbs tracking. Dit zorgt ervoor dat in het geval het gps signaal zou wegvallen of geblokkeerd wordt, de tracker zijn positie bepaald met behulp van telefoonmasten. Hierdoor is de OBD+ tracker altijd in staat uw locatie te bepalen. Bovendien werkt de tracker overal dekking door heel de EU.

U kunt direct na installatie de GPS tracker volgen op onze Nederlandstalige smartphone app en online platform. De installatie duurt slechts enkele minuten. Daarnaast wordt de historie bewaard, zodat u altijd terug kunt kijken naar gereden routes met bijbehorende tijden. Zo bent u in staat 24/7 uw voertuig te volgen.

Deze tracker bevat ook verschillende handige alarmfuncties. U kunt bijvoorbeeld een alarm instellen in het geval dat de tracker buiten een vooraf ingestelde zone komt. Ook bezit de OBD+ GPS tracker een sabotage alarm.

De Onntrack OBD+ GPS tracker is ideaal voor het volgen van een auto of bedrijfsbus. U ontvangt de GPS tracker met heldere Nederlandstalige handleiding en 3 jaar garantie!

OFFERTE AANVRAGEN

  Waarom kiezen voor de Onntrack OBD+ GPS tracker

  Nogmaals voor u op een rijtje

  • HISTORIE TERUGZIEN

   U kunt de gereden routes met bijbehorende tijden terugkijken.

  • NAUWKEURIGE TRACKING

   De OBD maakt gebruik van zowel GPS, Wifi en Lbs tracking voor de meest precieze tracking.

  • 2G + 4G LTE Dekking

   De OBD+ werkt door heel de EU en omringende landen

  • GEEN GEBRUIKSKOSTEN

   De OBD is de eerste GPS tracker ter wereld zonder verborgen kosten.

  • INGEBOUWDE MAGNEET

   De Onntrack OBD heeft een ingebouwde magneet voor eenvoudige en supersnelle plaatsing.

  • 3+ JAAR GARANTIE

   De OBD is voorzien van een stevige behuizing en daarnaast 3 jaar garantie.

  • INGEBOUWDE ALARMFUNCTIES

   Ontvang een melding wanneer de tracker verwijderd wordt, of buiten de vooraf ingestelde zone.

  klsjdajsdhaksjdhasj

  Bestel de Onntrack OBD GPS tracker direct!

  BESTELLEN