Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Geen kosten? Maar uiteindelijk ga ik toch vast wel ergens voor betalen?

Neen. De GPS trackers van Onntrack hebben echt geen kosten. Geen platformkosten, geen beltegoed, abonnement, licenties, of wat dan ook. Gewoon NIETS. Ook niet in de toekomst.

Wat wordt bedoeld met ‘lifetime’ gratis tracking!

Hiermee wordt bedoeld een zogenaamde productlifetime. Zo lang het product werkend is en in gebruik, blijft de dienstverlening altijd gratis!

Als het niets kost, is het dan wel goed?

De Onntrack® trackers zijn ontwikkeld door GPS-Partner uit Oud-beijerland. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben zij verschillende technologieen gekoppeld waaruit dit product is gekomen. Zowel de hard- als software is volledig gelijkwaardig – of beter – aan gangbare GPS systemen.

Maar als ik geen abonnement heb, heb ik dan wel ondersteuning?

Zeker! Zo lang u de tracker in gebruik heeft, staat onze helpdesk voor u klaar. Tijdens kantooruren streven wij ernaar om uw e-mail binnen 1 a 2 uur te beantwoorden. Buiten kantooruren kan dit langer duren. Onze helpdesk kan – met uw toestemming – op afstand mee kijken met uw tracker en waar nodig een aanpassing doen. Ook in het geval van calamiteiten of diefstal!

Hoe communiceren deze apparaten?

Onntrack heeft systemen die communiceren via het 2g en 4G Lte Netwerk. De tracker zit niet vast aan een provider, dus kiest deze altijd het netwerk met het beste bereik ter plaatse.

 

Is het meer voor zakelijk of particulier gebruik?

Voor zowel particulieren als zakelijk. De app is heel eenvoudig te gebruiken voor als u simpelweg een voertuig of iets anders wilt beveiligen. Heeft u een wagenpark van 100 auto’s? Geen probleem, het online platform is uitstekend geschikt voor fleet management. Neem gerust contact op met onze medewerkers voor een uitgebreide demo!

Waar zijn de trackers te gebruiken?

Door heel de EU kunt u de tracker gebruiken, zonder kosten. Buiten de EU zijn de trackers op dit moment nog niet te gebruiken.