MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

Alle Onntrack trackers zijn geschikt voor zowel de particuliere als zakelijke markt en dus door beiden te gebruiken. U betaalt bovendien enkel de aanschafkosten. U zit dus niet vast aan een abonnement, platformkosten of een beltegoedkaartje. Het gebruiken van het systeem brengt geen kosten met zich mee. Dit gaat echter niet ten koste van onze kwaliteit. De technologie is met zorg ontwikkeld en samengesteld om tot goedwerkende producten te komen. Deze ontwikkelingen zijn mogelijk gemaakt door GPS-Partner, een organisatie met meer dan 10 jaar ervaring in de branche.

Gebruikt u de tracker zakelijk? Dan heeft u baat bij de real-time toegang tot de informatie die door de tracker is verzameld en kan worden bekeken en geanalyseerd in de uitgebreide rapportages. Ook kunt u naar wens meldingen instellen voor specifieke activiteiten, zodat u altijd alles onder controle heeft. Heeft u veel trackers tegelijkertijd in gebruik? Geen probleem, ook daar ons online platform op ingericht.

Dezelfde functionaliteiten zijn bovendien beschikbaar voor particulier gebruik, wij maken daar geen onderscheid in. De app is erg eenvoudig in gebruik en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wilt u simpelweg een voertuig beveiligen? Dan kan dat. Heeft u veel verschillende auto’s die u in de gaten wilt houden? Ook dat is geen probleem.

Onze software is tevens voorzien van een uitgebreide ritregistratie. U kunt alle gereden routes terugzien met bijbehorende tijden. De hardware is robuust en spatwaterdicht en u ontvangt twee jaar garantie. De trackers hebben een batterijduur van ongeveer 60 tot 90 dagen, waardoor u slechts één keer in de paar maanden moet opladen.

Ondanks het feit dat u geen vaste kosten heeft, kunt u wel altijd terecht bij onze helpdesk. Tijdens kantooruren proberen wij uw e-mail binnen een uur te beantwoorden. Met uw toestemming kan de helpdesk meekijken met uw tracker en waar nodig een aanpassing doorvoeren. Heeft u vragen over instellingen of werking van de trackers? Neem van vooral contact op met onze helpdesk.

ONZE TRACKERS

Onntrack Portable Pro+

Media

De Onntrack Portable PRO is niet alleen eenvoudig te plaatsen, maar behoort ook tot de beste in de markt. Naast GPS heeft de tracker ook mogelijkheden voor Wifi en lbs tracking.

 Inbouw GPS tracker

Media

De Onntrack Inbouw is voorzien van een back-up batterij, is spatwaterdicht en wordt geleverd met een aansluitkit voor razendsnelle plaatsing.

OBD tracker

Media

De Onntrack OBD is vanwege zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid de beste tracker op de markt. Zo heeft deze tracker naast GPS ook de mogelijkheid tot wifi, lbs tracking.

Alle Onntrack trackers zijn zonder gebruikskosten!

BESTELLEN